Aluminium ramen met rolluiken, een win-win

Ben je die hoge energierekeningen meer dan beu? Met nieuwe aluminium ramen met HR-glas verlaag je het energieverlies in huis gevoelig. Combineer je je nieuwe aluminium ramen met rolluiken, dan is de energiewinst nóg groter.

Aluminium ramen met rolluiken, een win-win!

Aluminium ramen zien er niet alleen zeer fraai uit, ze zijn ook eenvoudig te onderhouden en gaan decennialang probleemloos mee. Bovendien halen ze uitstekende isolatiekwaliteiten. Met dubbele beglazing halen ze gemiddeld een U-waarde van 1,5 W/m2K, met driedubbele beglazing zelfs 0,8 W/m2K! Daarmee doen ze een pak beter dan je oude profielen met – mogelijk – enkel glas. Met andere woorden, dankzij je nieuwe ramen met superisolerende beglazing ontsnapt er veel minder warmte uit je woning dan voordien. Daarenboven dringt de zonnewarmte ook veel minder gemakkelijk je huis binnen.

Ga je voor het groot lot, combineer dan je aluminium ramen met rolluiken. Die laatste zorgen voor een bijkomende isolerende laag, niet alleen op thermisch, maar ook op akoestisch vlak. Bovendien zorgen ze voor extra privacy en maken ze inbraakpogingen quasi onmogelijk.

aluminium ramen met rolluiken
aluminium-ramen-met-rolluiken-2

Ga voor SAPA aluminium ramen van Gudi Aluminiumconstructies

Met ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van aluminium buitenschrijnwerk behoort Gudi Aluminiumconstructies tot een van de referenties in het vak. Als verdeler van het gerenommeerde SAPA wordt elk raam in het eigen atelier gemaakt, perfect op maat van de klant. In combinatie met een vakkundige plaatsing, afwerking en dienst na verkoop zorgt dit voor een algemene tevredenheid bij de klanten.

Ook voor rolluiken van topkwaliteit kan je bij Gudi Aluminiumconstructies terecht. Wij werken sinds jaren samen met Harol, de specialist in zonwering.

Meer informatie?

Wil je nieuwe aluminium ramen laten plaatsen, in combinatie met rolluiken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en een overzicht van ons assortiment.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.