Met rolluiken kan u de hele dag door genieten op uw maat. Liever gedempt licht in uw woonkamer tijdens een zonovergoten dag? Of slaapt u graag in volledige duisternis? Met rolluiken kiest u zelf hoeveel licht u in uw woning laat door ze tot op de gewenste hoogte neer te laten. Op zomerse dagen zorgt u er zo tevens voor dat de warmte langer buiten blijft.

Verschillende soorten rolluiken

Bij ons kan u terecht voor verschillende soorten rolluiken. U kan kiezen tussen voorzet-, inbouw- of opbouwrolluiken. Voorzetrolluiken kan u op een bestaand huis monteren. Zonder grote kapwerken kunnen ze worden afgestemd op zowel klassieke als moderne woningen. Toch leveren ze extra veiligheid en zijn ze zowel geluid- als temperatuur isolerend.

Wanneer u bouwt of verbouwt, zijn inbouwrolluiken de perfecte oplossing om rolluiken naadloos in uw woning te laten passen. Wanneer geopend, is het rolluik niet zichtbaar. Als u ze naar beneden laat, passen ze strak in de gevel en sluiten ze perfect af.

Opbouwrolluiken worden als een geheel samen met de ramen in uw woning geplaatst. Daardoor sluiten deze perfect aan en wordt de kast mooi ingewerkt in de buitengevel. De echte voordelen ontdekt u echter pas na plaatsing. Ze zijn winddicht en zorgen voor een maximum aan comfort en isolatie. Dankzij hun eigentijds design en robuuste bouw passen opbouwrolluiken perfect bij alle soorten ramen.

Volledig volgens de stijl van uw woning

Rolluiken beschermen niet alleen tegen zon, wind en regen, ze zijn ook erg eenvoudig te bedienen en verkrijgbaar in alle kleuren en maten, zodat ze perfect afgestemd kunnen worden op de stijl van uw huis. Zowel voor bestaande woningen, als voor nieuwbouw en renovatie.

Rolluiken

Meer informatie over rolluiken

Bent u benieuwd naar de prijs van rolluiken of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Samen met u bespreken we uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een vrijblijvende offerte op uw maat.

LAAT U INSPIREREN

Benieuwd naar wat Gudi nog meer te bieden heeft?
 
Ontdek dan onze realisaties, stuk voor stuk op maat gemaakt!

BEKIJK HIER EEN SELECTIE VAN ONS AANBOD

ALUMINIUM DEUREN

Ontdek meer >

ALUMINIUM RAMEN

Ontdek meer >

ZONWERINGEN

Ontdek meer >

ARTLINE RAMEN

Ontdek meer >

EN ANDERE ALUMINIUM OPLOSSINGEN ZOALS

GEVELBEKLEDING

PAKJESBRIEVENBUSSEN

SECTIONALE POORTEN

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.