ALUMINIUM GEVELBEKLEDING

Zoekt u naar dat ene ontbrekende element om uw woning de gewenste uitstraling te geven? Aluminium gevelbekleding wordt steeds populairder. Het heeft dan ook enkele interessante voordelen. Het is sterk, duurzaam, makkelijk in onderhoud én past door zijn vele mogelijkheden en moderne look perfect bij de hedendaagse architectuur.

Het belang van goede gevelbekleding

Gevels worden voortdurend blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Zo kunnen regen en vorst uw gevel ernstig beschadigen. Regen kan vocht in uw woning veroorzaken en vorst kan ervoor zorgen dat er scheuren in de gevel ontstaan. Door een goede gevelbekleding te kiezen voorkomt u dat dit gebeurt.

Naast duurzaamheid is ook een goede gevelisolatie van belang. Het zorgt immers voor betere prestaties van het gebouw. Het vermindert het verlies van warmte vanuit de woning naar buiten, waardoor de verwarming minder gebruikt wordt. Daarom plaatsen we tussen de gevelbekleding en de gevel extra isolatie. Dit heeft als voordeel dat u minder verbruikt en uw energiefactuur nog meer daalt.

Kies een stijl die bij u past

U kiest uw gevelbekleding volgens uw eigen smaak. Horizontaal of verticaal, aluminium gevelbekleding is in de meest uiteenlopende stijlen integreerbaar: van klassiek over modern tot hedendaags. Zelfs poorten of deuren kan u met dezelfde profielen bekleden. U kan kiezen uit een breed scala aan kleuren. Zo creëert u een unieke, stijlvolle, uniforme en eigentijdse look voor uw woning.

De aluminium profielen zijn daarnaast licht en makkelijk verwerkbaar. Dankzij het unieke bevestigingssysteem zijn ze snel en zonder schroeven op de dragers vast te klikken. Dat onzichtbare clips systeem is bovendien aanpasbaar in de breedte en makkelijk vervangbaar. De profielen behouden verder in alle omstandigheden hun kleur en zijn eenvoudig te reinigen.

Aluminium-gevelbekleding

Meer informatie over aluminium gevelbekleding?

Wilt u meer informatie over aluminium gevelbekleding of bent u benieuwd naar de prijs? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

LAAT U INSPIREREN

Benieuwd naar wat Gudi nog meer te bieden heeft?
 
Ontdek dan onze realisaties, stuk voor stuk op maat gemaakt!

BEKIJK HIER EEN SELECTIE VAN ONS AANBOD

ALUMINIUM DEUREN

Ontdek meer >

ALUMINIUM RAMEN

Ontdek meer >

ZONWERINGEN

Ontdek meer >

ARTLINE RAMEN

Ontdek meer >

EN ANDERE ALUMINIUM OPLOSSINGEN ZOALS

PAKJESBRIEVENBUSSEN

SECTIONALE POORTEN

ROLLUIKEN

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.