HAROL PATIO OVERKAPPINGEN

Wilt u in uw tuin een plek creëren waar u heerlijk kan ontspannen? Of uw terras overdekken en een sfeervolle ruimte verwezenlijken waar u samen met familie of vrienden kan genieten van momenten om nooit te vergeten? Ontdek dan de Patio overkapping van Harol. Met dit innovatieve vouwdaksysteem creëert u een gezellige ruimte, mooi beschut tegen zon en regen en ‘s avonds verlicht én verwarmd. Zo kan u op het terras, aan het zwembad of eender waar in uw tuin van het exclusieve outdoor leven genieten, ongeacht het weer.

Niet meer afhankelijk van weersomstandigheden

In de zomer kan het soms akelig warm zijn in de volle zon. Bovendien kan een regenbui een vroegtijdig einde maken aan een smakelijk buitendiner. Met een Patio overkapping bent u niet meer afhankelijk van de grillen van het weer. Het vouwdaksysteem is, net zoals bij onze lamellendaken, eenvoudig met een druk op de knop te openen en te sluiten. Het is verder voorzien van speciale waterdichte doeken voor een optimale bescherming tegen zon, regen en wind. Elk systeem kan tevens langs de zij- en voorkanten worden afgesloten met een wind/regen afscherming. Hiervoor bieden wij drie opties:

  • Een windvast screen; dit speciale screen kan ook worden voorzien van doorzichtige inzetstukken
  • Een glazen vouwwand; deze loopt op een rail met loopwielen en wordt horizontaal geopend
  • Een zijdelings uitschuivend windscherm in verschillende hoogtes

Zo kan u doorheen het gehele jaar met volle teugen genieten van het luxueuze outdoor leven.

Buitengewoon stijlvol genieten met een patio overkapping

Het patio vouwdaksysteem kan zowel vrijstaand als aan een gevel worden gemonteerd. Hierbij worden moderne technieken met een unieke uitstraling gecombineerd. Of u nu houdt van strak en modern of warm en natuurlijk, er is keuze uit verschillende sfeervolle frames, doeken en accessoires. Daarnaast kan u kiezen uit een honderdtal kleuren. Ook wanneer u een uitzonderlijk groot terras of ruimte wil overkappen heeft u met dit systeem de ideale oplossing in handen.

Patio-overkappingen_1
Patio-overkappingen_2

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de prijs van een Patio overkapping of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie en maken we een offerte op uw maat.

BEKIJK HIER EEN SELECTIE VAN ONZE ZONWERINGEN

LAMELLENDAKEN

Ontdek meer >

KNIKARMSCHERMEN

Ontdek meer >

HAROL DUOSTORE

Ontdek meer >

TERRASOVERKAPPING HORECA

Ontdek meer >

HAROL
SCREENS

Ontdek meer >

ONZE
REALISATIES

Ontdek meer >

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.