Wilt u tijdens zomerse dagen ook weleens uit de zon zitten? Een ijsje eten in huis of op het terras zonder dat deze direct smelt? Mooi weer is zalig, maar soms wilt u liever het comfort van de schaduw. 

Bij Gudi kan u terecht voor verschillende types zonweringen. Welk product het best bij u past is afhankelijk van uw wensen, maar natuurlijk denken wij graag met u mee.

Verschillende types zonweringen

Het doel van zonwering is om een (schuif)raam, deur of zelfs een heel terras op een sfeervolle en volledige wijze te beschermen tegen de zon. U heeft daarbij de keuze uit verschillende soorten zonweringen:

Onze types zonweringen zijn geschikt voor elk plekje rond je huis. Daarnaast blinken ze allemaal stuk voor stuk uit in gebruiksvriendelijkheid. Blijf dus dubbel zolang genieten van een zonoverladen dag met onze zonwerende oplossingen.

Creëer meer comfort met accessoires

Maak uw zonwering helemaal af met verlichting of andere accessoires. Zo kan u ook ‘s avonds en op momenten dat het wat kouder is genieten van het heerlijke buitenleven. Kijk zeker ook eens op de website van Buitenleven by Gudi. Daar vindt u nog andere buitenleven oplossingen.

Knikarm

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze verschillende soorten zonweringen of bent u benieuwd naar de prijs in uw situatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

LAAT U INSPIREREN

Benieuwd naar wat Gudi nog meer te bieden heeft?
 
Ontdek dan onze realisaties, stuk voor stuk op maat gemaakt!

BEKIJK HIER EEN SELECTIE VAN ONS AANBOD

LAMELLENDAKEN

Ontdek meer >

PATIO OVERKAPPINGEN

Ontdek meer >

KNIKARMEN

Ontdek meer >

VRIJSTAANDE
ZONWERINGEN

Ontdek meer >

TERRASOVERKAPPING
VOOR HORECA

Ontdek meer >

HAROL
SCREENS

Ontdek meer >

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.