GUDI ALUMINIUMCONSTRUCTIES

Bent u op zoek naar een stijlvolle deur, isolerende ramen of gevelbekleding op uw maat? Of zoekt u een zonwering om uw terras of woning te beschutten tegen de zon op zomerse dagen? Dan bent u bij Gudi aluminiumconstructies aan het juiste adres. Bij ons kan u terecht voor een gevarieerde en doordachte waaier aan profielen voor ramen, deuren, veranda’s, poorten en gevels. Stuk voor stuk innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. Duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparend, veilig en kleurrijk. Dankzij ons atelier kunnen wij deze bovendien perfect voor u op maat maken.

Wij leveren daarnaast verschillende soorten zonwering. Schaduw kan gecreëerd worden waar u maar wilt: aan uw vensters, uw veranda, uw terras, balkon of zelfs in de tuin. Hoever u wilt overkappen, de ruimte die u hebt, vorm van uw muur, de stijl en kleur van uw scherm, geïntegreerde verlichting of niet, het soort doek … dat zijn allemaal zaken die meespelen in het maken van de juiste keuze. Daar denken we bij Gudi graag samen met u over na.

Wie zijn wij?

Gudi aluminiumconstructies werd 25 jaar geleden opgericht door Gunther Van Goethem en Dirk Van Cauter. Het bedrijf richt zich op het plaatsen van ramen, deuren, zonweringen etc. De ramen worden daarbij vervaardigd in het eigen atelier. Zowel Gunther als Dirk dragen kwaliteit, vakkundige plaatsing en afwerking hoog in het vaandel. De producten moeten een leven lang meegaan. Dát is het uitgangspunt. Daarom is Gudi verdeler van de merken SAPA en Harol. Deze merken staan voor topkwaliteit in gebruikte materialen.

Bij elke oplossing die wordt geboden staat de wens van de klant centraal. U kan daarbij rekenen op een gemotiveerd team dat jaren ervaring heeft op het gebied van aluminiumconstructies. Wij vinden het uiterst belangrijk om voor, tijdens en na de plaatsing een goede service te bieden. Voor ons is een project pas geslaagd wanneer u tevreden bent.

LAAT U INSPIREREN

Benieuwd naar wat Gudi nog meer te bieden heeft?
 
Ontdek dan onze realisaties, stuk voor stuk op maat gemaakt!

BEKIJK HIER EEN SELECTIE VAN ONS AANBOD

ALUMINIUM DEUREN

Ontdek meer >

ALUMINIUM RAMEN

Ontdek meer >

ZONWERINGEN

Ontdek meer >
Artline-ramen

ARTLINE RAMEN

Ontdek meer >

PROJECTONTWIKKELING

Ontdek meer >

REALISATIES

Ontdek meer >

EN ANDERE ALUMINIUM OPLOSSINGEN ZOALS

GEVELBEKLEDING

PAKJESBRIEVENBUSSEN

SECTIONALE POORTEN

ROLLUIKEN

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.