Aluminium voordeur: de voordelen

ALUMINIUM VOORDEUR

De voordeur bepaalt het beeld dat gasten van je woning krijgen. Het is het eerste dat ze zien bij het betreden van je huis en het laatste wanneer ze je woonst verlaten. Je kiest dus maar beter voor een mooi en duurzaam exemplaar. En dan kom je haast vanzelfsprekend uit bij een aluminium voordeur!

De voordelen van een aluminium voordeur

Net als bij ramen heb je bij voordeuren of buitendeuren de keuze tussen verschillende materialen: aluminium, hout, pvc of kunststof of een combinatie van diverse materialen.

In alle gevallen zit je goed voor een degelijke deur die vele jaren meegaat zonder veel eisen te stellen inzake onderhoud.
En toch heeft een voordeur in aluminium een streepje, of beter meerdere streepjes, voor.

  • Aluminium voordeuren worden grotendeels gemaakt uit gerecycleerd aluminium. Kiezen voor een aluminium voordeur is dus een milieuvriendelijke keuze.
  • Aluminium is licht, slank en sterk, waardoor het materiaal uiterst geschikt is om grote oppervlakten te overbruggen. Bovendien is het zeer vormvast.
  • Met een buitendeur in aluminium kan je alle kanten uit. Niet alleen is ze beschikbaar in een onmetelijk aantal kleuren, bovendien kies je voor de stijl die jij wil.
  • Welk type aluminium voordeur je ook kiest, de thermische en akoestische kwaliteiten staan buiten kijf. Je voordeur laat een minimum aan koude en geluid door.
  • Ten slotte is een deur in aluminium erg onderhoudsvriendelijk. Ze is volledig roestvrij en met wat lauw water en een spons gemakkelijk schoon te maken.

Op zoek naar de aluminium voordeur van je dromen?

Wil je alles weten over de alu voordeuren van Sapa? Dan ben je bij Gudi Aluminiumconstructies aan het juiste adres. Wij maken je wegwijs in de kleinste details omtrent jouw nieuwe voordeur.

Aluminium voordeur: de voordelen

LAAT U INSPIREREN

Benieuwd naar wat Gudi nog meer te bieden heeft?
 
Ontdek dan onze realisaties, stuk voor stuk op maat gemaakt!

BEKIJK HIER EEN SELECTIE VAN ONS AANBOD

ALUMINIUM DEUREN

Ontdek meer >

ALUMINIUM RAMEN

Ontdek meer >

ZONWERINGEN

Ontdek meer >

ARTLINE RAMEN

Ontdek meer >

PROJECTONTWIKKELING

Ontdek meer >

EN ANDERE ALUMINIUM OPLOSSINGEN ZOALS

GEVELBEKLEDING

SECTIONALE POORTEN

ROLLUIKEN

PAKJESBRIEVENBUSSEN

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.