ACTIE: Profiteer van onze Batibouwcondities

Bent u van plan om uw huis te verbouwen of renoveren en nieuwe ramen of deuren te plaatsen? Bij Gudi vindt u een reeks aan stijlvolle aluminium ramen en deuren. Omdat wij over een eigen atelier beschikken kunnen wij deze volledig op maat voor u maken. Als erkend en gecertificeerd SAPA aluminium-vakman, hebben wij alles in huis om uw toekomstplannen te helpen realiseren. 

Als u voor 31 mei kiest voor aluminium ramen of deuren geniet u bovendien van GRATIS plaatsing*! Spring dus snel binnen in onze toonzaal. Hier kan u verschillende aluminium deuren en ramen ontdekken, waaronder onze esthetische Artline ramen met maximale lichtinval, die functioneel zijn en er eigentijds uitzien. 

* = Offerte dient uiterlijk 31.05.2019 goedgekeurd te zijn / Actie is alleen geldig voor particulieren / Geen korting op kraanwerk, lichten, stellingen, luchtdicht opspuiten, opspuiten muren met siliconen, EPDM etc.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.