Ontdek het eerste voorzetscreen op zonne-energie

Wilt u genieten van de eerste zonnestralen in huis en tegelijk over extra isolatie beschikken? Met een voorzetscreen houdt u de binnentemperatuur eenvoudig onder controle. In de winter isoleert het uw woning en bespaart u geld op de energierekening. In hartje zomer kan u dankzij een screen een aangenaam frisse woning binnenwandelen. Het plaatsen hiervan kan echter nogal wat voeten in de aarde hebben. Harol heeft hier een interessante oplossing voor gevonden: een voorzetscreen op zonne-energie. Zo geniet u van extra comfort met dank aan de zon, maar zonder breek- of elektriciteitswerken.

De voordelen van een voorzetscreen op zonne-energie

Het grootste voordeel is dat er voor dit voorzetscreen geen breek- of elektriciteitswerken meer nodig zijn. Het plaatsen is dus een fluitje van een cent. Mede daardoor is het niet alleen een ideale oplossing voor nieuwbouwwoningen maar ook als u gaat renoveren.

Dit zijn echter niet de enige voordelen, wij hebben er nog een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Goed voor de portemonnee; Met deze zonwering bespaart u op energiekosten. Uw screen werkt 100% op zonne-energie en heeft geen stroomaansluiting nodig.
  • Geen lelijke bedrading in huis; Het systeem werkt via een afstandsbediening en haalt elektriciteit uit de ingebouwde batterij. U heeft daardoor binnen geen zichtbare bedrading.
  • Beter voor het milieu; Met dit screen laat u de natuur het werk doen en bent u goed op weg naar een zelfvoorzienende woning.

Met deze zonnewering behoudt u bovendien een strakke look omdat de batterij weggewerkt wordt in de kast. De screens zijn geschikt voor ramen tot maximaal 2,5 meter breed en 3 meter hoog. 

Meer informatie en offerte

Wilt u meer informatie over het voorzetscreen op zonne-energie van Harol of op maat gemaakte aluminium ramen of deuren? Neem dan contact met ons op of spring binnen in onze toonzaal. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. 

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.