Voorkom inbraak in uw woning met goede deur- en raambeveiliging

De afgelopen twee jaar daalde het aantal woninginbraken, mede dankzij de pandemie en het thuiswerken. Toch worden er dagelijks nog steeds zo’n 93 inbraken gepleegd in België. De meeste hiervan gebeuren via een raam op de benedenverdieping en de voor- of achterdeur. Zorg daarom voor een goede deur- en raambeveiliging. Voorkomen is immers beter dan genezen.

De veiligheid van aluminium ramen en deuren 

Van dievenklauwen tot scharnierbeveiliging

Voor extra beveiliging van ramen en deuren zijn er verschillende opties. Zo kan u kiezen voor een veiligheidsbeslag met verschillende sluitpunten en vergrendelingen. Ramen kunnen daarnaast voorzien worden van scharnierbeveiliging en deuren van dievenklauwen. Dit maakt het bijna onmogelijk voor dieven om het slot open te boren of het raam uit de scharnieren te lichten door de pennen te verwijderen. Bij ramen en schuifdeuren zijn afsluitbare grendels dan weer zeer geschikt om inbraak te voorkomen. Ze vergrendelen het raam als u het sluit.

Rolluiken als deur- en raambeveiliging

Rolluiken houden niet alleen de zon of de koude buiten, maar ook ongewenste gasten. Een raam is snel ingeslagen, maar een rolluik openbreken vergt veel meer werk en heeft daardoor een inbraak vertragend effect. U geeft mogelijke dieven bovendien geen inkijk in uw woning. Een bijkomend voordeel is dat u ze eenvoudig met een timer automatisch op en neer kan laten.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over het plaatsen en beveiligen van aluminium deuren en ramen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en stellen vrijblijvend een persoonlijke offerte voor u op. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.