Geniet van stilte met geluidswerend glas

We worden dag in dag uit geconfronteerd met allerlei vormen van geluid. Sommige bronnen van geluid worden als onaangenaam ervaren en kunnen zelfs zorgen voor overlast. Denk maar aan wegverkeer, wegenwerken, treinverkeer, industrie of gewoon luidruchtige mensen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig oplossingen om die geluidshinder tot een minimum te beperken. Eén daarvan: geluidswerend glas!

De normen voor (ver)bouwen anno 2022

Ben jij aan het (ver)bouwen? Dan ben je je misschien al bewust van de steeds hoger wordende eisen wat betreft isolatie. Dat is bij geluidsisolatie niet anders. Een overzicht van de akoestische normen voor woningen vind je hier.

Het assortiment van geluidswerend glas bij Gudi beantwoordt aan die strenge eisen. Geluidswerende beglazing heeft een betere geluiddempende werking dan gewoon dubbel of driedubbelglas, en draagt bij aan een optimale geluidsisolatie van je woning of kantoor. Zo zorgt geluidsisolatie voor een aangename werk- of woonomgeving.

Geluidswerend glas

Meer dan alleen geluidsisolerend

Ga je voor ramen met aluminium profielen van Gudi, dan ga je voor een isolerende oplossing op alle vlakken. Aluminium ramen zijn niet alleen stevig en mooi, ze bieden ook een heel goede isolatie. Ze houden in de winter de kou en in de zomer de warmte buiten. Deze ramen voldoen aan de EPB-regelgeving en zijn ook uiterst geschikt voor BEN-woningen en passiefhuizen. Aluminium profielen worden bovendien slanker gemaakt dan hout of pvc. Dat maakt de oppervlakte waarlangs warmte verloren kan gaan weer een pak kleiner. Win-win!

Geluidswerend glas

 

Meer weten over geluidswerend glas?

Wil je meer weten over geluidswerende beglazing? Of ben je benieuwd naar de voordelen van aluminium ramen? Kom gerust langs of neem contact op! Wij helpen je graag verder met een oplossing op maat of bezorgen je een vrijblijvende offerte.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.