Elektrische rolluiken of screens voor een ultiem comfort

De lente is in het land en de eerste zonnestralen laten zich volop voelen. Direct zonlicht in huis is leuk maar kan ook storend zijn. Denk bijvoorbeeld aan vervelende zonlichtreflecties of een plotse temperatuurstijging.

De installatie van zonwering of rolluiken biedt in dat geval soelaas. En voor een ultiem comfort kiest u daarbij het best voor elektrische rolluiken of screens. We lichten voor u alvast even de belangrijkste voordelen en mogelijkheden toe!

De automatisering van uw buitenzonwering biedt veel voordelen

In een eerdere blog over deur- en raambeveiliging vertelden we u al dat rolluiken een inbraakvertragend effect hebben. Met elektrische rolluiken kan u voor een extra beveiliging kiezen dankzij de anti-inbraak klemmen aan de rolluikmotor.

Automatische rolluiken of screens kan u op eender welk moment openen of sluiten, zonder uw armspieren te gebruiken. Zo bepaalt u zelf wanneer u liever geen nieuwsgierige blikken van voorbijgangers hebt. Maar ook de hoeveelheid licht die u binnenlaat of de mate waarin u de koelte in huis wil bewaren kan u automatisch regelen.

De technologie van Somfy

Het automatisch regelen van rolluiken of andere zonwering wordt bij Gudi mogelijk gemaakt met de technologie van Somfy. Bij het plaatsen van een rolluik of screen voorzien wij een Somfy IO-motor. Deze kan u makkelijk bedienen met een vaste of draadloze schakelaar of een afstandsbediening.

Als extra optie kan u ervoor kiezen om uw rolluik of screen vanop afstand aan te sturen met de TaHoma Box en App. Vooral handig wanneer het plots heel erg warm wordt en u nog op uw werk zit. Een simpele druk op de knop volstaat om uw rolluiken te sluiten.

Wij gaan zelfs een stapje verder

Soms zal u door tijdsgebrek of een andere reden niet in staat zijn om uw rolluiken of screens automatisch te bedienen. Dan is er de oplossing om via de app verschillende tijdstippen in te stellen waarop uw zonwering moet openen en sluiten.

En voor een ultiem comfort in huis kunnen wij ook een warmtesensor plaatsen. U bepaalt zelf de temperatuur waarop uw rolluiken of screens automatisch zullen reageren!

Wilt u elektrische rolluiken of screens laten plaatsen?

Gudi staat alvast voor u klaar om voor uw woning de juiste keuze te maken. Wij geven u graag uitgebreid uitleg over de verschillende mogelijkheden en voordelen van elektrische rolluiken en andere zonwering. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bij Gudi kan u steeds terecht voor het plaatsen van kwalitatieve ramen, deuren, zonweringen etc. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om u wegwijs te maken in de huidige premies ramen en deuren. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.