Ramen met ventilatieroosters, interessant of niet?

De tijden zijn veranderd. Terwijl men vroeger meende dat een woning volledig afgesloten moest zijn om de warmte binnen te houden en de koude buiten, is men nu overtuigd van het nut van degelijke ventilatie. Je raam of deur af en toe een kwartiertje openzetten kan helpen, maar ramen met ventilatieroosters maken je het veel gemakkelijker. Ze zorgen immers voor de voortdurende toevoer van verse lucht.

Ramen met ventilatieroosters, interessant of niet?

Oude woningen zonder enige ventilatie ruiken meestal erg muf. Geen wonder, want door het gebrek aan verluchting blijft de klamme lucht binnenshuis. Dat zorgt voor een vochtige woning met mogelijke schimmelplekken, afbladerend behang en loskomend pleisterwerk tot gevolg. Bovendien is een vochtige woning een gedroomde plek voor huisstofmijt en ziektekiemen. Om over allergieën nog te zwijgen…

Ramen met ventilatieroosters zorgen voortdurend voor de toevoer van verse, frisse lucht. De luchtkwaliteit in huis verbetert gevoelig en je energierekening daalt, want vochtige lucht is moeilijker te verwarmen dan droge lucht. De haast onzichtbare ventilatieroosters zijn bovendien zo ontworpen dat ze een teveel aan koude buitenlucht tegenhouden.

ramen-met-ventilatieroosters
ramen-met-ventilatieroosters-2
ramen-met-ventilatieroosters-2

Ramen van Gudi Aluminiumconstructies, een slimme keuze

Als verdeler van het gerenommeerde Sapa biedt Gudi Aluminiumconstructies al ruim 25 jaar aluminium ramen en deuren van topkwaliteit. Wij vervaardigen het aluminium buitenschrijnwerk op maat in ons eigen atelier en staan in voor een piekfijne installatie en afwerking. Elk model is bovendien verkrijgbaar in een hele resem kleuren en uitvoeringen. Met ramen en deuren van Gudi Aluminiumconstructies kan jij dus op beide oren slapen.

Benieuwd naar de mogelijkheden op maat van jouw situatie?

Ben je benieuwd naar de voordelen van aluminium ramen met ventilatieroosters? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.