Zonwering voor kantoor: waar dient u op te letten?

Net zoals bij een woning is het geen overbodige luxe om ook een kantoor van een degelijke zonwering te voorzien. Zeker als de zon schijnt kan het al eens voorkomen dat deze reflecteert op de beeldschermen van uw medewerkers. Waar hou je best rekening mee bij de aankoop van zonwering voor kantoor? Wij zetten de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rijtje.

Zonwering plaatsen

Uiteraard is het niet altijd nodig om in het volledige kantoorgebouw zonwering te plaatsen. Het is belangrijk om goed na te denken waar zonwering het meest nodig is. Kijk goed naar de verschillende ruimtes en breng in kaart waar u zonwering wil laten plaatsen en waar dit niet nodig is. 

Daarnaast kan u ook bij zonwering voor kantoor kiezen uit zowel binnen- als buitenzonwering. U heeft keuze uit verschillende mogelijkheden. Gaat u voor eenvoudige maar effectieve uitvalschermen? Of toch liever voor stijlvolle screens? Uiteraard kan u kiezen uit verschillende kleuren zodat ze zeker passen bij de uitstraling van het kantoor. Bovendien bestaat de mogelijkheid om het logo van uw bedrijf op de zonwering te laten drukken. 

Centrale of aparte bediening

Wanneer er meerdere medewerkers in een ruimte werken is het niet eenvoudig om rekening te houden met ieders behoefte. Zeker als het gaat over zonwering. Waar de ene persoon het liever wat warmer heeft, weert de ander de zon het liefst volledig. Het is daarom belangrijk om van tevoren goed na te denken over de bediening van de zonwering. Kiest u ervoor om deze centraal te regelen of voorziet u verschillende afdelingen of ruimtes waar u de zonwering afzonderlijk kan regelen.

Meer informatie over zonwering voor kantoor

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van zonwering voor uw kantoorgebouw? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte voor u op. 

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.