Aluminium ramen op maat, gepast voor elk project

Bij veel bouwprojecten of renovaties zijn aluminium ramen op maat eigenlijk de enige slimme oplossing. Standaard afmetingen vragen bij een renovatie soms om onnodige aanpassingen en beperken de mogelijkheden bij een nieuwbouw. En u wil natuurlijk bouwen aan een droomhuis mét de ideale lichtinval.

Aluminium ramen op maat voor uw renovatieproject

U kocht een oudere woning met karakter. Vaak krijgt u dan te maken met enkelvoudige beglazing of verouderd buitenschrijnwerk. Dan heeft u nieuwe ramen nodig. Onze aluminium ramen op maat geven uw huis meteen een frissere look, hebben een positief effect op uw energiefactuur en zorgen hier en daar voor extra lichtinval. Maar een uitzonderlijk huis, betekent ook vaak uitzonderlijke afmetingen van  ramen en deuren. Ramen met elegante bogen bijvoorbeeld, of ramen die veel smaller of breder zijn dan normaal. Wil u het karakter van de bestaande woning behouden, dan hebt u dus ramen op maat nodig. Ramen die evenveel karakter uitstralen als het huis waar u verliefd op werd.

Aluminium ramen op maat voor uw nieuwbouw

Denkt u aan een strakke en moderne woning met grote glaspartijen? Of droomt u van een huis in pastorijstijl met ramen die gerust een beetje mogen opvallen? Ook dan zijn aluminium ramen op maat een ideale oplossing. Want het maakt die grote glaswand met zicht op de tuin perfect haalbaar. Aluminium maakt het bovendien mogelijk om hele grote – en dus ook hele zware – raampartijen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een raam dat doorloopt tot in de nok van het dak.

En een schuifraam?

Ook de afmetingen van een schuifraam kan u zelf bepalen als u dat wil. Als u denkt dat een schuifraam in uw huis niet kan omdat u koos voor een buitengewoon ontwerp of omdat de bestaande constructie afwijkende afmetingen heeft, vraag dan zeker ons advies. De kans is groot dat we toch een oplossing kunnen voorstellen die perfect past bij uw huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil u graag aluminium ramen op maat? En bent u benieuwd naar de prijs? Voor ramen op maat berekenen wij voor u graag de prijs op basis van uw persoonlijke situatie. Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.