Een brievenbus voor pakjes? Ontdek alle mogelijkheden

Staat de postbode of pakjesdienst vaak voor een gesloten deur? Daarvoor heeft eSafe dé oplossing: een brievenbus voor pakjes! Zo ontvang jij al jouw pakjes zonder vertraging bij je thuis!

De voordelen van een brievenbus voor pakjes

Met een pakjesbrievenbus ontvang jij zorgeloos pakketjes op elk moment van de dag. De modellen van eSafe combineren een pakket- en brievenbus, zodat al jouw pakjes én brieven goed terechtkomen. Zelfs als je niet thuis bent, ligt jouw post op een veilige plaats op jou te wachten.

Een eSafe brievenbus voor pakjes is ontworpen met oog op veiligheid. Het valklepsysteem met valdemping (zachte mousse) beschermt zelfs de meest breekbare pakjes. Jouw pakketjes vallen zacht naar beneden in de opvangbox, waar je ze enkel met sleutel of code uit kan halen.

Bovendien laat je je pakjes eenvoudig weer thuis ophalen. Dankzij het slot met pincode haalt de pakjesdienst jouw pakket op uit de brievenbus. Retourneren was nog nooit zo eenvoudig! 

Je hebt keuze uit tal van verschillende kleuren en modellen, elk met een strak, modern design. Voor ieder wat wils. Je kiest dus steeds een brievenbus die perfect bij jouw woning past.

Een duurzame brievenbus

Alle brievenbussen van eSafe zijn gemaakt uit aluminium en zijn afgewerkt met roestvrije lak, waarop je 10 jaar garantie geniet. De brievenbussen worden stuk voor stuk in België gemaakt. Kiezen voor eSafe is dus kiezen voor een duurzame oplossing!

Meer weten?

Benieuwd naar de verschillende modellen en mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons voor alle bijkomende vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.