Bestel nu uw Harol knikarmen voor volgende zomer

Wilt u volgende zomer genieten van een schaduwrijk terras? Wacht dan niet te lang! Want door omstandigheden slaan de prijzen van de Harol knikarmen sterk op. En ook de levertermijnen zijn een pak langer dan normaal. Hoe dat komt? We leggen het graag voor u uit!

De lange levertermijnen

Wie de actualiteit volgt, weet dat de situatie op de grondstoffenmarkt momenteel enorm onstabiel is. In de nasleep van de coronacrisis kampen bedrijven over de hele wereld nu met grondstofproblemen. Deels omdat de productie tijdelijk werd stilgelegd tijdens de eerste lockdown. Maar ook omdat de vraag op de Aziatische markt sterk gestegen is, door het snelle herstel van de Chinese markt.

Ook onze sector werd getroffen door het tekort aan grondstoffen, en dat zorgt voor heel wat onduidelijkheden. Daardoor lopen de levertermijnen op, maar staat er dus ook een sterke prijsstijging voor de deur. Bestel daarom tijdig uw Harol zonwering! U koopt die nu nog aan de prijzen van 2021 én zo geniet u volgende zomer al van een schaduwrijk terras. Wie voor 15 december bestelt, krijgt van ons nog een extra cadeau!

De voordelen van Harol knikarmen

Waarom u ondanks de omstandigheden tóch moet kiezen voor Harol knikarmen? Omwille van de talrijke voordelen!

Knikarmschermen houden de warmte buiten, maar laten nog steeds natuurlijk licht door. U geniet daarvoor van heerlijke schaduw op uw terras en aangename temperaturen binnen, zelfs bij extreem warm weer. Alle schermen zijn bovendien zowel manueel als elektrisch te bedienen.

Harol knikarmen zijn beschikbaar in tal van uitvoeringen. Het doek, bijvoorbeeld, kiest u uit tal van stijlvolle kleuren. Ook de grootte wordt volledig aangepast aan uw situatie. Hebt u een groot terras? Geen probleem! Harol knikarmen gaan tot wel 12 meter breed en 4 meter diep. U kiest steeds een zonwering die perfect past bij de rest van uw woning.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een zonnewering op maat? Neem dan gerust contact met ons op. We luisteren aandachtig naar uw wensen en werken graag een voorstel uit op uw maat.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.