Waarom kies je best voor goed isolerende ramen?

Heb je je laatste energiefactuur goed bekeken? Dan weet je ongetwijfeld dat het erg belangrijk is zeer spaarzaam om te springen met stookolie, gas of zelfs pellets en hout. Een goed geïsoleerde woning is daarbij onontbeerlijk. Denk aan de isolatie van je dak, muren en vloer, maar ook aan de plaatsing van goed isolerende ramen! Wist je trouwens dat zo’n 15% van alle warmte ontsnapt via de ramen?

Goed isolerende ramen, een investering die opbrengt!

Sta je op het punt nieuwe ramen te bestellen, dan besteed je best de nodige aandacht aan de profielen en de beglazing. Hoogwaardige kozijnen en glas zijn natuurlijk duurder in aankoop, maar betalen de hogere investering moeiteloos terug.

Aluminium ramen van Sapa combineren alle voordelen van aluminium – stabiliteit, looks, onderhoudsgemak – met een uitstekende thermische isolatie. Dankzij de verschillende kamers en het gebruik van hoogwaardig isolatiemateriaal halen Sapa profielen dan ook ongeziene isolatiewaarden.

Goed isolerende ramen
Goed isolerende ramen

Daarnaast opteer je best ook meteen voor hoogrendementsglas of zelfs driedubbele beglazing. De dubbele beglazing heeft een isolatiewaarde van 1,1 W/m²K of 1,0 W/m²K en de driedubbele een waarde van 0,6 W/m²K.
De beglazing kan ook voorzien worden van een Warm Edge spacer (zwart). Deze spacer heeft 3 voordelen:

  • een nóg betere SPI waarde dan de traditionele zilver spacer
  • een betere SPI waarde betekent ook een betere score in het EPB-verslag
  • esthetisch

Duurkoop is goedkoop

Hoe hoger de isolerende kwaliteiten van je profielen of beglazing, hoe dieper je in de geldbuidel moet tasten. Althans, in een eerste fase, want dankzij de tegemoetkoming van de overheid en vooral dankzij het veel lagere energieverbruik verdien je je nieuwe goed isolerende ramen vrij snel terug.

Waarop wacht jij nog voor de plaatsing van goed isolerende ramen? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat op maat.

Goed isolerende ramen

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.