Ramen renoveren? Denk dan zeker aan aluminium ramen.

Je ramen renoveren loont altijd. Ondanks de vrij zware initiële kost win je je investering na enkele jaren gegarandeerd terug. De hoge isolatiegraad van je nieuwe ramen zal je energiefactuur immers in niet geringe mate drukken. En dan hebben we het nog niet over de tegemoetkoming van de overheid…

Je ramen renoveren, een wijs besluit!

Gaan je bestaande ramen al een hele poos mee, dan is het raadzaam ze te vervangen door nieuwe exemplaren. De belangrijkste reden daarvoor is de isolatiegraad van nieuwe ramen. Die is vele malen hoger dan die van je oude ramen. Niet alleen de raamprofielen zelf, maar ook het glas heeft een veel betere U-waarde. Die waarde geeft de warmtedoorlaatbaarheid weer. Hoe lager het cijfer, hoe beter de isolatiekwaliteiten en hoe minder energie jij verbruikt. Natuurlijk vereist de plaatsing van nieuwe ramen een behoorlijke investering, maar je energiefactuur zal er wel bij varen. Bovendien verhoog je het wooncomfort binnenshuis en heb je in de zomer minder last van de zon.

De eigenlijke terugverdientijd van je nieuwe ramen is afhankelijk van je huidige ramen en de nieuwe ramen, incl. glas, waarvoor je kiest. Maar wees gerust, met het extra duwtje in de rug vanwege de overheid – lees: premies – doe je sowieso een gouden zaak.

aluminium-ramen
aluminium-ramen

Waarom kiezen voor aluminium ramen?

Wil je je ramen renoveren, dan heb je de keuze uit verschillende materialen: aluminium, hout of pvc. Wij trekken resoluut de kaart van aluminium.
Aluminium is een licht, maar zeer sterk materiaal. Daardoor kan het gemakkelijk gebruikt worden om grote oppervlakten te overspannen en een maximum aan daglicht binnen te laten. Het oogt erg strak en is geschikt voor elke bouwstijl. Aluminium ramen halen een zeer hoge isolatiescore op thermisch en akoestisch vlak en zijn beschikbaar in elke mogelijke RAL-kleur.

Benieuwd naar de mogelijkheden op maat van jouw situatie?

Wil jij je ramen renoveren? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte op maat.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.