Aluminium ramen in een landelijke stijl

Kiezen is verliezen, hoor je maar al te vaak zeggen. Wij zijn het daar niet mee eens, zeker niet wanneer het om de keuze voor nieuwe ramen gaat. Elk materiaal – aluminium, hout of pvc – heeft immers zijn kwaliteiten. En toch, als we echt een beslissing moeten nemen, gaan we voor aluminium, aluminium ramen in een landelijke stijl, wel te verstaan.

Aluminium ramen in een landelijke stijl

Aluminium ramen in een landelijke stijl, klinkt dat niet wat raar, horen we je al vragen? Is aluminium niet enkel geschikt voor hedendaagse woningen? Nee, hoor! Aluminium is een zeer dankbaar materiaal dat zich leent voor heel wat stijlen, gaande van een ultramoderne villa tot een zeer klassieke woning of zelfs een woning in fermettestijl. Het erg lage gewicht van aluminium vormt daarbij een grote troef. Ondanks dat lage gewicht is aluminium immers oersterk. Daardoor kan het materiaal gebruikt worden voor een diversiteit aan raampartijen met slanke profielen. Of je nu kiest voor grote raamoppervlakten zoals in een hedendaagse woning of kleine aluminium ramen in een landelijke stijl.

aluminium-ramen-landelijke-stijl-2
aluminium-ramen-landelijke-stijl-3

Aluminium biedt heel wat meer!

Niet alleen het lage gewicht en de sterkte van aluminium maakt het materiaal ideaal voor je ramen. Daarnaast zijn aluminium profielen ook erg duurzaam. Ze zijn niet alleen 100% recycleerbaar, de meerderheid wordt tegenwoordig ook gemaakt van gebruikt materiaal. Snel recycleren zal je trouwens niet moeten doen, want aluminium ramen gaan veel langer mee dan ramen in andere materialen.
Ze zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Ze trekken weinig stof en vuil aan, zijn kleurvast en volledig vochtbestendig.
Ten slotte blinken aluminium ramen ook uit door hun brand- en inbraakwerende eigenschappen.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar aluminium ramen in een landelijke stijl? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Is uw keuze gemaakt?

Gaat u voor kwaliteitsvolle ramen, deuren, zonweringen, poorten, rolluiken... van Gudi BVBA? Een verstandige beslissing! Contacteer ons of vraag een vrijblijvende offerte aan en dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.